Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Prezența jandarmilor a devenit o necesitate pe Valea Prahovei, unde echipajele intervin aproape zilnic, la solicitarea localnicilor, pentru alungarea urșilor care se plimbă pe străzile din stațiunile montane. Opt urși au fost alungați, marți seară, din Sinaia, Bușteni și Azuga.

Prima solicitare a venit la 18.15, semnalând prezența unei ursoaice cu doi pui la Bușteni. Până la ora 20.00, sesizări similare au mai venit și de la Azuga, dar și din Sinaia, unde doi urși au coborât în oraș, în căutare de hrană.
Animalele au fost alungate de jandarmi cu ajutorul sirenelor și prin semnale luminoase. Problema este că ele revin, însă, în fiecare seară, și vizitele urșilor în zonele locuite reprezintă o amenințare care, din nefericire, uneori se concretizează și în atacuri asupra locuitorilor. Cel mai recent caz s-a petrecut ieri, la Valea Doftanei, victimă fiind un bărbat în vârstă de 91 de ani care a scăpat cu viață, dar care a fost rănit de o ursoaică însoțită de pui, care a venit până în gospodăria omului, aflată la marginea pădurii.
Primarii din mai multe localități prahovene au cerut prijin, pentru a scăpa de vizitele acestor musafiri nepoftiți, dar și foarte periculoși. Marți, în cadrul unei întâlniri organizate de Prefectura Prahova, edilii din localitățile afectate au cerut lămuriri pe marginea legislaţiei cu privire la intervenţiile în cazul atacurilor animalelor sălbatice. O soluție clară este așteptată, însă, de la Ministerul Mediului.

Back To Top