Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Polițiștii ploieșteni din cadrul Secției 1 au desfășurat, zilele acestea, o razie de amploare în Piața Halele Centrale din Ploiești. În cadrul acestei acțiuni au fost aplicate 70 de amenzi și au fost întocmite trei dosare penale, inclusiv pentru comercializare de produse expirate. De asemenea, oamenii legii au descoperit și un ploieștean urmărit după ce ar fi înseșlat mai multe persoane, prin intermediul unui site.


56 de polițiști din cadrul Secției 1 Ploiești au participat la acțiunea-fulger derulată joi după-amiază în Piața Halele Centrale, verificând 30 de agenți economici și 30 de producători agricoli. Pentru abaterile constatate au aplicat 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19.450 lei și au confiscat legume, fructe și flori în valoare de 3.500 lei. Totodată au constatat 3 infracțiuni (două de comercializare de produse alterate, una de folosire a unui minor în scop de cerșetorie), informează IJP Prahova. În timpul acțiunii, polițiștii au depistat și un ploieștean cercetat în trei dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune în formă continuată și fals în înscrisuri sub semnătură privată, având ca mod de operare inducerea în eroare a persoanelor cu prilejul achiziționării unor bunuri prin intermediul unui site. Prejudiciul cauzat în cele trei cauze penale este de 22.650 lei.
Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de sesizare a instanței în vederea luării unei măsuri preventive.
Foto ilustrație

 

Back To Top