Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Târgul de Crăciun va fi organizat, la Ploiești, în perioada 5 - 22 decembrie, iar inaugurarea va fi făcută printr-un concert susținut de una dintre cele mai apreciate vedete ale momentului.

Primăria Ploiești a publicat o listă scurtă de artiști, cu prilejul lansării procedurii de achiziție pentru organizarea Târgului de Crăciun. Administrația locală vrea ca Sărbătorile să înceapă, în municipiu, cu prezența unei vedete. În funcție de disponibilitatea artiștilor indicați de municipalitate, organizatorii trebuie să asigure un concert susținut de Smiley, Delia sau Loredana.
În anunțul publicat de Primăria Ploiești se precizează că bugetul alocat strict Târgului de Crăciun este 230.000 de lei, fără TVA, dintre care 100.000 pentru închirierea unei scene și a instalațiilor de sonorizare, 50.000 de lei pentru prezentator și o vedetă care să susțină concertul din seara de 5 decembrie și 80.000 pentru elementele de decor care vor fi amplasate în zona civică până la începutul lunii ianuarie. Printre altele, în centru vor fi montate sute de metri de ghirlande luminoase, sute de figurine, inclusiv 3D, panouri foto pentru realizarea de selfie-uri și o mașină de zăpadă.

Back To Top