Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Parlamentarul de Prahova Laura Moagher a lăsat deoparte, vineri, ținutele office, pentru blugi, cizme și geacă sport. Astfel echipată a pus mâna pe o lopată și s-a alăturat, fără să ezite, unui proiect derulat în Prahova, în una dintre localitățile de care, așa cum a mărturisit în repetate rânduri, o leagă amintiri deosebite.

Deputatul Laura Moagher a fost prezent, ieri, la Tomșani, în satul Loloiasca, la plantările organizate de administrația locală, în cadrul unui proiect ecologic. Astfel de evenimente au mai avut loc, aici, și în primăvară, iar voluntarii continuă, iată, campaniile dedicate mediului înconjurător.
„Azi, cu mic cu mare, in satul Loloiasca din comuna Tomsani, parte din sufletul meu si al tatălui meu a avut loc o acțiune de plantare de pomi. Un exemplu demn de urmat, domnul primar Mihai Florin Pelin si toti cei care au si participat la asemenea inițiative!", a scris Laura Moagher pe pagina sa de Facebook, unde a publicat și imagini de la campania de vineri.
În luna septembrie, de ziua localității, parlamentarul dezvăluia de ce se simte atât de legată de această comună din Prahova: "Tomsani este localitatea unde mi-am petrecut copilaria , Tomsani este localitatea unde am invatat ce inseamna respectul pentru oameni , unde am invatat ce inseamna cinstea , unde am invatat ca orice lucru important se obtine prin munca", spunea, atunci, Laura Moagher.
Sursa foto: Facebook / Laura Moagher

Back To Top