Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

În jur de 400 de voluntari, de toate vârstele, au răspuns apelului lansat de conducerea Primăriei Lipănești și partenerii administrației locale, participând, sâmbătă, la sesiunea de plantări care a marcat startul campaniei "New Trees for New Life".

 

Dis de dimineață, voluntarii s-au strâns la locul stabilit pentru adunare și au pornit spre zona pregătită pentru plantarea puieților de salcâm. "Simțul civic există în fiecare persoană, acum se poate demonstra!" le-a transmis primarul Robert Nica. Și sute de oameni au demonstrat că îl au, răspunzând la apel și înfruntând frigul de sâmbătă, pentru a lua parte și a contribui la nașterea celei mai noi păduri din Prahova.
Campania "New Trees for New Life" este derulată de Asociația SE POATE, Primăria și Consiliul Local Lipănești, UP România, Arte Mob International și al Asociației Medicover. Până la finalul proiectului, peste 15.000 de puieți de salcâm, puși la dispoziție de Direcția Silvică Prahova, vor fi plantați pe malul râului Teleajen, pe un teren de 17.59 de hectare aparținând comunei Lipănești.

Foto: Facebook

Back To Top