Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Rafinăriile Petrotel și Vega au fost sancționate de Garda de Mediu, pentru depășiri la hidrogen sulfurat constatate în cadrul verificărilor pe care comisarii le-au derulat în urma reclamațiilor venite de la ploieșteni care locuiesc în zona strazii Văleni și în cartierul Mihai Bravu.

Într-un răspuns la o soicitare din partea observatorulph.ro, Garda de Mediu a precizat că amenzile, în valoare totală de 150.000 de lei, au fost aplicate după ce Agenția pentru Protecția Mediului Prahova a semnalat depășiri la indicatorul hidrogen sulfurat, atât în zona străzii Văleni, cât și în zona străzii Mihai Bravu. Amenzile au fost aplicate în data de 26.10.2017 pentru Rompetrol Rafinare S.A. - Rafinaria Vega Ploiești și în data de 17.11.2017 la rafinaria S.C. PETROTEL LUKOIL S.A, scrie sursa citată.
"In urma monitorizarilor efectuate de APM Prahova cu autolaboratorul din dotare, au fost constatate depasiri ptr. indicatorul hidrogen sulfurat H2S, atat in zona str.Valeni cat și in zona str.Mihai Bravu. Ca urmare a aducerii la cunostinta a acestor depașiri și avand in vedere limitele prevazute in STAS 12574/1987, Garda Nationala de Mediu - Comisariatul Judetean Prahova, a aplicat 2 amenzi in cuantum total de 150.000 lei la operatorii economici care au ca obiect de activitate prelucrarea titeiului aflati in zona de influența a punctelor de monitorizare indicate" se precizează într-un răspuns al Gărzii de Mediu Prahova pentru observatorulph.ro.

Back To Top