Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Evenimentele planificate, la Ploiești, pentru celebrarea Zilei Naționale, vor începe vineri, în jurul orei 10.00, și vor include, ca în fiecare an, parada militară, iar spre seară retragerea cu torțe, care va lumina Bd. Republicii, după lăsarea întunericului.

 

Cea mai mare parte a manifestărilor va avea loc în zona Parcului Mihai Viteazul. Ceremonia religioasă, alocuțiunile și depunerile de coroane se vor desfășura în zona statuii lui Mihai Viteazul, după care centrul de interes se va muta pe Bd. Republicii unde, la ora 11.00, va începe parada militară. Momentul va fi urmat de un concert susținut de fanfara Consiliului Județean Prahova, după care ștafeta va fi predată ansamblului "Flacăra Prahovei", al Filarmonicii din Ploiești, și artiștilor teatrului din municipiu.
În același timp, în spațiul special amenajat din Parcul Mihai Viteazul vor fi împărțite porțiile de fasole cu cârnați, special pregătite pentru această zi.
Retragerea cu torțe va începe la ora 18.00, în fața Palatului Administrativ, și se va încheia tot în zona Parcului Mihai Viteazul.
Programul complet anunțat de Primăria Ploiești pentru Ziua Națională poate fi consultat AICI.

Foto arhivă

Back To Top