Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Dr. Aurel Nenovici, şeful secţiei Maxilo-faciale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, s-a stins din viață.

 

De aproape 30 de ani în colectivul de medici de la Spitalul Județean din Ploiești, dr. Aurel Nenovici a ajuns, în acest interval, de la rezident la șef de secție.
"La stingerea din viaţă a distinsului medic chirurg Nenovici Aurel - şeful secţiei Buco-maxilo-faciale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti- am pierdut nu numai un bun coleg de profesie şi dăruit salvării pacienţilor , ci şi un prieten apropiat. Venit, la începutul anilor '90, ca rezident în cadrul echipei medicale a acestei secţii, a urcat ,treaptă cu treaptă, în ierarhia profesională şi managerială , fiind confirmat în specialitatea aleasă, iar din 1994 deţinând funcţia de medic şef de secţie. Transmitem sincera noastră compasiune întregii familii îndoliate şi celor apropiaţi" este mesajul de condoleanțe transmis de corpul medical al secţiei pe care a condus-o dr. Aurel Nenovici.

Back To Top