Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Până sâmbătă, pe 16 decembrie, o carte de condoleanțe deschisă în memoria Regelui Mihai I este deschisă și la Ploiești.

 

Ploieștenii pot semna, până sâmbătă, ziua înhumării Regelui Mihai I, în cartea de condoleanțe deschisă la Catedrala "Sf. Ioan Botezătorul", lăcaș vizitat de Regele Mihai I acum 20 de ani, în 1997, când Majestatea Sa a și participat la Sfanta Liturghie ținută aici. Locul a fost ales pentru găzduirii cărții în care se vor regăsi mesajele de condoleanțe și pentru că piatra de temelie a fost pusă de Principele Moștenitor Carol, viitorul rege Carol al II-lea, tatăl Majestății Sale Regele Mihai I. Clopotnița Catedralei "Sfântul​ Ioan Botezatorul" a fost construită cu piatra adusă de la Mărășești, Mărăști, Oituz, inclusiv cu ajutorul soldaților din celebrul Regiment 32 Mircea din Ploiești, regiment de elită al Armatei Române în timpul Primului Război Mondial.

În Prahova, o carte de condoleanțe va rămâne deschisă, până în ianuarie, la 40 de zile de la data la care Regele s-a stins din viață, și la Castelul Peleș din Sinaia.


PE ACEEAȘI TEMĂ:


Familii Regale din toată lumea participă, sâmbătă, la înmormântarea Regelui Mihai I


Foto ilustrație

Back To Top