Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Ca să fii hoț îți trebuie îndemânare, tupeu, dar și un strop de minte. Această ultimă calitate le-a lipsit unor borfași care operau în Ploiești, așa că au ajuns repede pe mâna Poliției.

 

Prostia hoțului, norocul victimei. Niște infractori au fost prinși la Ploiești după ce au început să se certe pe ceea ce furaseră. N-ar fi fost poate nimic dacă scandalul nu degenera și cei doi nu se luau la bătaie, într-un autobuz. În fața polițiștilor locali chemați să intervină, aceștia au dat frâu liber furiei și reproșurilor, dezvăluind fapta comisă.
Totul s-a petrecut miercuri seară, într-un autobuz de pe traseul 30, după ce un cetățean fusese lăsat fără portofel, în zona Gării de Sud. "Un echipaj aparţinând Poliţiei Locale Ploieşti, care desfășura activități specifice de patrulare în zona centrală a municipiului, a fost sesizat de către conducătorul unui autobuz al S.C. Transport Călători Express S.A., ce oprise în stația Coreco Hale și circula pe traseul 30 dinspre Hipodrom spre bulevardul Republicii, despre faptul că doi bărbați se bat în mijlocul de transport în comun. Polițiștii locali au procedat la coborârea din autobuz a celor doi indivizi, precum și a unei femei care îi însoțea. Persoanele în cauză, identificate ca fiind A.Liliac, de 38 ani, Ș. Mannix, de 43 ani și M. Mihaela, de 32 ani, se certau din cauza unei sume de bani. Din relatările celor implicați în conflict a rezultat că unul dintre indivizi a sustras portofelul din buzunarul unui bărbat aflat în stația T.C.E. Coreco Sud, ulterior apărând neînțelegeri cu privire la banii găsiți în acesta", informează Poliția Locală.
Într-adevăr, în urma controlului corporal, în buzunarul din spate al pantalonilor, asupra lui A. Liliac polițiștii au găsit portofelul în care se aflau o carte de identitate și un permis de conducere aparținând păgubitului, dar și suma de 255,4 lei. Echipajul a predat suspectul și bunurile sustrase lucrătorilor Secției nr. 4 de Poliție, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, polițiștii locali l-au identificat și pe bărbatul păgubit, ce se afla în zona magazinului BIG, fiind condus și el la secția de Poliție.

Back To Top