Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Intervenția promptă a unor agenți din cadrul Poliției Locale Ploiești s-ar putea să fi făcut diferența între viață și moarte, în cazul unui ploieștean căruia, în această dimineață, i s-a făcut rău pe stradă.


Miercuri, 20 decembrie 2017, în jurul orei 08:15, echipajul din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice aflat în patrulare cu auto PH-11-PLP, a sesizat faptul că la intersecția străzilor Buna Vestire – Ion Rusu Șirianu, o persoană de sex masculin era căzută pe trotuar. Polițiștii locali au constatat că bărbatul era în stare de inconștiență și au procedat la luarea măsurilor de acordare a primului ajutor, totodată solicitând intervenția prin Serviciul Unic de Urgență 112, a unui echipaj al ambulanței, anunță PL Ploiești.
Potrivit sursei citate, persoana în cauză, identificată ulterior, este un ploieștean în vârstă de 40 de ani. Pacientul a fost preluat de ambulanță, în stare stabilă.
"Mulțumim colegilor noștri Buzea Mariana, Popescu Cristian și Păișu George pentru profesionalismul și spiritul civic de care au dat dovadă prin modul lor de acțiune și intervenție", au transmis reprezentanții PL Ploiești.
Nu este primul caz de acest fel apărut în ultima vreme. Acum o lună și jumătate, polițiștii din cadrul unei patrule a PL Ploiești au acordat primul ajutor în cazul unui bărbat căzut pe o trecere de pietoni din centrul municipiului (VEZI DETALII), iar cu câteva zile înainte un alt echipaj era primul care intervenea în cazul unei femei lovite de mașină pe o trecere de pietoni din sensul giratoriu de la Catedrală (VEZI DETALII).

 

Back To Top