Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Alexandra Teodora Loredana, o fetiţă din comuna Berceni, sat Corlăteşti, luptă zi de zi să supravieţuiască. S-a născut prematur şi de aici o mulţime de probleme de sănătate. Micuţa a rămas cu picioarele strâmbe, iar în incubator, spune familia, i-a fost afectată vederea. La doar şase ani si trei luni a suferit mai multe operatii, însă în zadar.

 

În prezent, ALexandra nu își poate menține echilibrul, iar dacă în scurt timp nu se operează la ochișori ar putea sa rămână fără vedere.
„Alexandra s-a născut prematur, a ieşit pelvian, nu am avut bani să fac cezariană... După o săptămână am aflat că are probleme că s-a născut aşa. Ochişorii i-au fost arşi la incubator şi am operat-o la 7 luni. Nu mi-au spus din maternitate. Ea dormea tot timpul şi noi nu ne-am dat seama. Ne-a spus medicul din sat. Despre picioruşe, i le-au băgat mai întâi în ghips, pe urmă au operat-o la Spitalul «Grigore Alexandrescu», dar fără rezultate prea mari. Pe urmă am dus-o la Spitalul «Marie Curie» a operat-o la un picior, ar trebui ca după sărbători să urmeze şi celălalt", povesteşte Nicoleta Banu, mama Alexandrei.
Pentru operaţie ar fi avut nevoie de aproape 500 de lei, si apoi alte cateva sute pentru orteze, însă familia, care în prezent are un venit de aproape 700 de lei, nu şi-a permis.
Copila nu se deplasează pe picioare, ci este dusă ori în braţe, ori într-un cărucior defect, la grădiniţă şi oriunde mai este nevoie. În rest, este un copil normal. Îi place să deseneze, să cânte. Şi-ar dori să danseze şi să ajungă într-o zi medic, ca aceia pe care îi tot vede de când s-a născut.
Şi ca şi când toate astea nu ar fi de ajuns, ghinionul face ca Alexandra să se fi născut într-o familie cu grave probleme financiare si de sănatate. În urma cu câţiva ani le-a ars casa, iar acum trăiesc de pe-o zi pe alta. Nu au apă curentă si nici posibilitatea să îşi cumpere medicamente, dacă se îmbolnăvesc. În cele două cămăruţe, în care locuiesc şapte persoane, cu pereți de pământ şi paie, şuieră vântul ca afară. Au cârpit cum au putut. Sunt atât de amărâţi încât banii necesari operaţiilor Alexandrei nu sunt doar un vis, ci un lux.
Chiar dacă în trecut a mai avut emis un certificat de handicap, tot din lipsa banilor familia nu a mai putut întocmi documentația pentru ajutorul financiar. Au reușit de curând, iar din ianuarie vor fi viraţi primii bănuţi. Conform actualei încadrari în grad de handicap, copilul va beneficia de bugetul complementar de 106 lei, alocaţia dublă de 168 lei şi îndemnizaţia de însoţitor în valoare de aproximativ 1.000 de lei.
Acum, tatăl Alexandrei muncește pe unde apucă să aducă un ban, dar mai are de întreţinut încă un copil de nici trei luni. Toți patru dorm în aceeași odaie cu un pat. Bunica fetiței imparte același pat cu fiica sa de 16 ani și cu mama, de 76 de ani. Un alt unchi se odihnețte pe o saltea căpătată, într-o cameră în care pereții au gauri, iar soba nu are un coș de evacuare. Chiar și asa, familia nu își pierde speranța că Alexandra va fi salvată, iar ei vor ajunge, vreodată, să ducă și un trai mai bun.
Sursa: prahovaeconomica.ro

Back To Top