Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a cerut, luni, DSP Prahova, să facă de urgență verificări la cele două unități sanitare, în urma unor imagini revoltătoare apărute în spațiul public.

Înregistrarea a fost realizată la Spitalul Orășenesc Băicoi, se pare că în acest weekend, și surprinde o discuție halucinantă între medicul de gardă și un aparținător, cu privire la un pacient trimis acolo de la Spitalul Județean din Ploiești.
Fără să vadă măcar bolnavul, doctorul refuză constant internarea care fusese recomandată de la Ploiești, pe motiv că medicii de la SJU nu decid la Băicoi. De asemenea, nu vrea să dea refuzul în scris, justificând că nu-i merge pixul.
După minute de discuții, doctorița se repede în fișa pacientului, pe care o face bucățele, jignind aparținătorul și cerând vizibil tulburată de furie să-i fie adus bolnavul, ca să-l interneze.
Întreaga scenă a fost filmată de persoana care însoțea pacientul, iar imaginile au fost făcute publice.
Luni, ministrul Sănătății, Florian Bodog, a cerut reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Prahova să efectueze, "de urgență, o misiune de control la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploiești și la Spitalul Orășenesc Băicoi, urmare a informațiilor apărute în mass-media. Direcția de Sănătate Publică Prahova va verifica condițiile în care s-a acordat asistența medicală pacientei care s-a prezentat la camera de gardă a celor două unități sanitare", așa cum se menționează în comunicatul transmis de MS.

Back To Top