Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Cea mai nouă raportare a Institutului Național de Sănătate Publică, referitoare la prima săptămână din ianuarie, plasează Prahova în topul județelor cu cele mai multe cazuri noi.

Dintre cele 28 de cazuri confirmate, la nivel național, în perioada 1-5 ianuarie, șase au fost în Prahova, a anunțat Institutul Național de Sănătate Publică. În aceeași perioadă au mai fost confirmate, între 1 și 5 îmbolnăviri, în București, Brăila, Călărași, Constanța, Ialomița, Dâmbovița și Olt.
Până în prezent, în România au fost confirmate 10.307 de cazuri de rujeolă, dintre care aproape 2.000 la copii sub un an, nevaccinabili, și aproape 4.000 la copii de cel mult patru ani, care până la acea vârstă ar fi trebuit să primească măcar o doză de vaccin ROR.
Din total, 37 de cazuri s-au soldat cu decesul pacienților, cei mai mulți copii între 0 și 1 ani. Un al 38-lea deces este în curs de confirmare, fiind vorba despre un băiețel de doi ani, nevaccinat, din Suceava.

Back To Top