Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Locuitorii din Lipănești vor avea la dispoziție o grădiniță nouă, care va funcționa cu program prelungit, unde să-și poată lăsa copiii peste zi. Investiția este derulată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, în cadrul căreia administrația locală a semnat deja contractul de finanțare pentru acest proiect.

 

Realizarea noii grădinițe, cu o capacitate de 20 de locuri, va costa în jur de 1,9 milioane de lei, din care 1,3 milioane de lei este finanțarea prin PNDL, iar diferența va fi acoperită din bugetul local, potrivit prahova-news.ro. Imobilul va avea peste 500 metri pătrați și va include sală de clasă și dormitor, dar și bucătărie, vestiare, izolator și spălător. De asemenea, inițiativa include amenajarea de spații de parcare, dar și a unui loc de joacă pentru cei mici.
Execuția ar putea începe în următoarele luni, după semnarea contractului de finanțare urmând să se deruleze procedura pentru proiectarea și construirea obiectivului.
Rețeaua școlară din județ include, în prezent, în comună, două grădinițe cu program normal, una la Lipănești și alta la Zamfira. În 2013, aceasta din urmă a beneficiat de investiții majore, însemnând nu doar modernizare, ci și extindere cu trei săli de clasă și o sală de festivități.
Foto arhivă

Back To Top