Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

smurd isu prim ajutor accidentŞase copii cu vârste de 10 şi 11 ani, de la o şcoală din judeţul Prahova, s-au simţit rău, vineri, în timpul orelor de curs, manifestând greţuri şi stări de vomă, simptome asociate de regulă unei intoxicaţii.

 

Incidentul s-a petrecut la şcoala generală din comuna prahoveană Sălciile, toţi cei şase copii fiind colegi, în aceeaşi clasă în care se aflau în total, la momentul respectiv, 19 elevi.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a trimis la faţa locului o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de transport personal şi victime multiple.

Ajunşi la faţa locului, medicii de la SMURD i-au evaluat pe elevi, iar şase dintre aceştia prezentau vărsături şi greaţă, simptome specifice unei intoxicaţii, au transmis reprezentanţii ISU Prahova, care au precizat că încă nu se cunoaşte motivul. Clasa are sobă pe lemne, dar şi calorifere, au mai explicat aceştia.

Nu a fost nevoie de transportul la spital a vreunuia dintre elevi, au mai anunţat ulterior reprezentanţii ISU.

Back To Top