Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

scoala 14 sf vasile timken 2Din următorul an şcolar, mai multe unităţi de învăţământ sau clase vor fi comasate, în Prahova. Inspectoratul Şcolar dă asigurări, însă, că profesorii titulari nu vor fi afectaţi, cu toate că e posibil ca unii dintre ei să fie nevoiţi să se mute la alte şcoli sau chiar în alte localităţi.

 

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova anunţă că vor exista comasări de clase şi respectiv grupe de grădiniţă, la câteva unităţi cu un număr foarte redus de copii şi unde primăriile dispun de microbuze şcolare, însă dă asigurări că nu vor fi modificări majore şi că niciun profesor titular nu are postul ameninţat.

"Nu vor fi unităţi închise, dar vor fi clase comasate. Situaţiile acestea nu cred că sunt mai multe de 15-20. În primul rând, când am luat această decizie ne-am informat dacă primăria localităţii respective are microbuz şcolar", a declarat Horia Toma, inspector general adjunct în cadrul ISJ Prahova.

În privinţa posturilor din sistem începând din 2018-2019, Inspectoratul Şcolar Judeţean anunţă că profesorii titulari n-au niciun motiv de îngrijorare, în contextul în care deja se funcţiona cu mai puţini angajaţi decât norma stabilită şi se apela la suplinitori şi pensionari. Ba, mai mult, Ministerul a aprobat pentru anul şcolar care va începe din septembrie un număr mai mare de posturi, motivat de necesitatea angajării de profesori de educaţie fizică şi pentru clasele I-IV. În cazul restângerilor de clase care ar lăsa unii profesori fără normă, angajaţii din sistemul de educaţie vor avea prioritate să îşi aleagă din posturile disponibile în alte părţi, a mai anunţat Horia Toma.

 

Back To Top