Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Trei descinderi au avut loc, luni dimineaţă, la adrese din Colceag și Iordăcheanu (sat Vărbila), la persoane bănuite de furt de lemne.

Acțiunea a fost derulată de polițiștii Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească, vizând persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni silvice. Potrivit IJP Prahova, din noiembrie încoace, acestea ar fi tăiat fără drept și ar fi sustras material lemnos din fondul forestier situat pe raza comunei Drăgănești. Ulterior, lemnul ar fi fost vândut unor persoane, care l-au folosit la încălzirea locuințelor.
În urma perchezițiilor, desfășurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din I.J.P. Prahova și cu suportul tehnic al Direcției de Acțiuni Speciale a Poliției Române, au fost indisponibilizat trei motofierăstraie, precum și alte unelte folosite în activitatea infracțională. De asemenea, a fost confiscată cantitatea de aproximativ patru metri cubi de material lemnos.
Opt persoane au fost aduse la audieri.

Foto ilustrație

Back To Top