Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

rosal salubritate ridicare gunoiPrezent, marţi, la o şedinţă pe tema master-planului judeţean de management al deşeurilor, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, a anunţat că licitaţia pentru desemnarea operatorilor de salubritate în ultimele două sectoare rămase neacoperite va fi gata până la finalul lunii februarie.

Procedura de selecţie e derulată de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Parteneriat pentru Managementul Deşeurilor Prahova, structură din care fac parte Consiliul Judeţean şi toate primăriile din Prahova, cu excepţia Mizilului. Licitaţia vizează colectarea şi transportul deşeurilor, urmând ca partea de curăţenie stradală şi deszăpezirea să fie asigurate în continuare de autorităţile locale, iar până acum ADI a semnat contracte pentru toate zonele din Prahova, cu excepţia celor două sectoare, unul din zona Câmpina şi celălalt, ceva mai extins, din partea de est, care începe la Văleni şi se încheie în sud, la Drăgăneşti.

Pentru primul dintre aceste sectoare au fost depuse trei oferte, iar pentru celălalt lot al licitaţiei se luptă doi ofertanţi, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

"ADI are în derulare procedurile de achiziţie pentru ultimele două sectoare. Din păcate, am fost blocaţi aproape jumătate de an din cauza contestaţiilor. În momentul de faţă, procedura e în derulare şi a ajuns la etapa de evaluare a ofertelor tehnice. Sper ca la finalul lunii februarie să putem anunţa câştigătorii", a declarat Bogdan Toader.

Back To Top