Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un prahovean rămas recent fără permis și cu un accident rutier la activ a fost depistat la volan, miercuri, de polițiștii locali din Ploiești.
Un echipaj din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice al Poliției Locale Ploiești, aflat în patrulare miercuri, în jurul prânzului, a observat la intersecția Bulevardului Independenței cu strada Veronica Micle, un autoturism marca Kia Sorento, înmatriculat în județul Prahova, oprit la colțul intersecției, cu motorul pornit, șoferul aflându-se la volan. În momentul în care polițiștii locali s-au îndreptat către autoturism, conducătorul auto a avut intenția să se pună în mișcare, dar la solicitarea agentului a rămas pe loc.
"Deoarece șoferul a precizat faptul că nu are asupra sa nici cartea de identitate și nici permisul de conducere, s-a procedat la identificarea acestuia în baza de date. S-a constatat că persoana se numește A.V., în vârstă de 37 de ani, cu domiciliul în Bărcănești și că nu deține permis de conducere, motiv pentru care au fost solicitați lucrătorii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Naționale. Ulterior s-a constatat că acesta avea o dovadă înlocuitoare expirată la data de 26.01.2018, iar permisul de conducere eliberat de autoritățile spaniole îi fusese reținut în urma unui accident rutier în care a fost implicat în anul 2016", a anunțat Poliția Locală Ploiești.

Back To Top