Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

O situație care se regăsește în cazul mai tuturor școlilor și chiar a grădinițelor din Ploiești persistă de ani buni, fără ca autoritățile să mimeze, măcar, căutarea unei soluții. Este vorba despre pericolul la care copiii sunt expuși în fiecare zi, când vin la cursuri, din cauza mașinilor lăsate anapoda de părinții care țin morțiș să-și lase odraslele în poarta școlii.

Deputatul USR Dan Rădulescu a dat ca exemplu cazul Școlii "Sf. Vasile". Aici, traficul este un coșmar, în fiecare dimineață, mașinile părinților blocând o bandă întreagă de pe Bd. Republicii. Mai grav este, însă, unele autoturisme ajung să fie parcate de trotuar, deși pe toată lungimea Bulevardului, de la Caraiman până spre centru, sunt amenajate spații de parcare. Evident, numărul locurilor este insuficient, iar cei care improvizează o fac pe riscul pietonilor, iar în zonă prin asta se înțelege un număr foarte mare de copii. "Mulți dintre noi tranzităm Bulevardul Republicii dimineața. Sunt convins că majoritatea suntem teribil de deranjați de mașinile parcate anapoda, în dreptul Școlii «Sfântul Vasile» - «băeți și fete» cum mai este cunoscută, sau fosta «14» - , care blochează traficul, pentru a forța, apoi, reintrarea în el, în ciuda semnului de circulație explicit – oprirea interzisă - și, de multe ori, chiar a reprezentanților Poliției Locale, care se fac că nu le observă. Cu toate acestea, mai există o problemă: în fiecare dimineață, copiii sunt obligați să ocolească mașinile parcate pe trotuar, folosind partea carosabilă, riscul fiind major, mai ales când plouă. Îmi place să cred că, pe lângă marile investiții făcute de Primăria Ploiești, iar parcul de la Vest ar fi un bun exemplu, mă gândesc, montarea unor borne metalice în prelungirea gardului existent, pe lângă faptul că ar fi o investiție minoră, ar putea preîntâmpina eventuale tragedii. I-am adus la cunoștință primarului orașului nostru, dl. Adrian Dobre, situația și l-am rugat să mă informeze cum vor decurge lucrurile în continuare", a anunțat Dan Rădulescu, menționând însă că nu este prea optimist cu privire la implementarea vreunei măsuri. "P.S. - Încă aștept răspunsul pentru o programarea on-line, de acum două luni, la o audiență...", a adăugat acesta, ca să-i liniștească pe cei care sperau deja să-și vadă copiii circulând în siguranță, în preajma școlii.
Sursa: Facebook/ Dan Rădulescu

Back To Top