Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Polițiștii Secției 1 Ploiești au aplicat, vineri, 77 de sancțiuni contravenționale, în urma unei razii de numai două ore derulate în zona Halelor Centrale.
Acțiunea a urmărit prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale pe linie de comerţ, precum și pentru prevenirea şi aplanarea stărilor conflictuale, descurajarea elementelor infracționale și combaterea fenomenelor cu impact stradal. În acțiune, au fot angrenate angrenate efective de investigații criminale, poliţie rutieră, ordine publică, precum și lucrători jandarmi.
"Au fost legitimate 135 de persoane, controlate 47 de societăţi comerciale, 17 producători agricoli și 43 de autovehicule. Cu această ocazie, polițiștii au aplicat 77 de sancţiuni contravenționale, în valoare totală de 5.000 lei. Totodată, au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de 6.135 lei (articole vestimentare, flori, fructe și legume)", a anunțat IJP Prahova.
În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat și o femeie de 47 de ani, din comuna Dărmănești (Dâmbovița), pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de un an și patru luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Foto ilustrație

Back To Top