Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

rosal deszapezire sararitaOperatorul contractat de Primăria Ploieşti pentru curăţenie şi deszăpezire, firma Rosal, a început miercuri acţiunile de combatere a poleiului, după căderea unor cantităţi însemnate de precipitaţii şi scăderea temperaturilor. De altfel, Ploieştiul se află sub o avertizare meteo de ninsori în această perioadă.

Intervenţiile pentru deszăpezire au început miercuri, la ora 12.30, a precizat directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, Raul Petrescu. Acesta a precizat că, ţânând cont că zăpada nu s-a depus pe străzi, până acum nu a fost nevoie de folosirea utilajelor cu lamă, Rosal trimiţând mai multe "sărăriţe" care au împrăştiat material antiderapant, pentru combaterea poleiului.

Operatorul de deszăpezire intervine cu material antiderapant în special pe axa nord-sud a oraşului, în zonele cu poduri sau pante, pe Şoseaua Vestului, Şoseaua Nordului, Canatacuzino, Bd. Bucureşti, Bd. Independenţei, Bd. Republicii, au transmis reprezentanţii RASP Ploieşti.

Back To Top