Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Administrația locală din Câmpina a încheiat cu un bilanț bun planul de investiții propus pentru 2017, iar în prezent conturează proiectul pentru 2018, în care se regăsesc și lucrări noi, dar și unele care vin în continuarea reparațiilor deja efectuate.

 Pe lista reparațiilor planificate pentru anul 2018 au fost incluse, cu prioritate, mai multe cabinete medicale, dar și alte lucrări care vin în completarea unor investiții realizate anterior.  "În primul rând vrem să finalizăm reparația tuturor cabinetelor medicale. Încă de când am preluat acest mandat, am spus că pentru mine sănătatea este o prioritate. Am ajuns acum să mai avem doar două cabinete medicale de reabilitat. Mai avem lucrările din față de la Petrol-Utilaj, cele care merg spre str. Podului, și cu asta finalizăm esplanada Bd. Culturii. De asemenea, mai sunt câteva alei între blocuri, pe care ne-am propus să le asfaltăm, iar lista va fi completată, pe măsură ce apar și alte intervenții necesare pe domeniul public", a declarat viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi.

Acesta a arătat că, din lista de anul trecut, obiectivele au fost îndeplinite în proporție de 89%, un procent foarte bun. Ultima lucrare derulată în 2017 a fost în valoare de aproximativ 23.000 de lei, însemnând reabilitarea scărilor de pe Aleea Gornistului.

În decembrie, administrația locală a lansat și un anunț privind organizarea unei proceduri pentru atribuirea unui contract estimat la 350.000 de lei, fără TVA, de "Lucrări de întreținere și reparații a domeniului public al municipiului Câmpina", care vizează întreținerea și repararea mobilierului urban (bănci, coșuri de gunoi, aparate de joacă, panouri de afișaj, oglinzi stradale, balustrade, dispozitive de limitare a vitezei cu sisteme de prindere, stâlpi ornamentali, indicatoare de circulație, plăcuțe cu denumire străzi, mese, garduri și ornamente metalice și împrejmuiri pentru protejarea zonelor verzi), a construcțiilor utilitare și decorative, curățarea luciului de apă, întreținere și reparații cișmele stradale, reparații și întreținere fântâni arteziene (exclusiv softul), întreținere și reparații sistem de irigații parcuri, reparații și întreținere în bazele sportive.

Back To Top