Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Instructorii Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia şi membrii Salvamont Sinaia organizează sâmbătă, pe Valea Prahovei, un workshop pe tema modului de acțiune în caz de avalanșă.

Acțiunea se derulează pe 17 februarie, între orele 10.00 și 13.00, pe domeniul schiabil din Sinaia. Instructorii Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia şi membrii Salvamont Sinaia vor prezenta într-un workshop comun, ce măsuri trebuie adoptate de turiști dacă sunt surprinși de avalanşă sau o persoană din grupul în care se află ajunge într-un astfel de pericol.

Specialiștii vor prezenta primele măsuri care trebuie luate în caz de avalanșă, până la intervenţia structurilor specializate în căutarea şi salvarea persoanelor din mediul montan.

Acțiunea se derulează în condițiile în care, în Bucegi, de la începutul acestui sezon, în repetate rânduri a fost emis cod roșu de avalanșă. De asemenea, din decembrie încoace, mai multe persoane și-au pierdut viața pe traseele montane, în urma unor astfel de fenomene.

Un caz recent s-a petrecut pe Valea Prahovei. Acum o lună, un tânăr turist a fost îngropat de zăpadă, pe Valea Coștilei.

Back To Top