Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Șapte persoane au fost săltate, pentru audieri, de polițiștii din Valea Călugărească, în urma descinderilor care au avut loc marți, în județul Prahova, în cadrul anchetei într-un dosar privind producerea și comercializarea ilegală de băuturi alcoolice.

 

Persoanele bănuite de producerea, comercializarea şi deținerea de alcool, în afara unui antrepozit fiscal autorizat, ar fi pus pe picioare această afacere ilegală de aproximativ doi ani. Din cercetările efectuate au rezultat indicii că, în perioada 2016 - 2018, acestea ar fi produs băuturi spirtoase fără a fi autorizate conform legii și ar fi deținut cantități de astfel de băuturi peste limita admisă de lege. Băuturile erau produse spre a fi comercializate.

În urma celor nouă percheziții care au avut loc în Prahova, cu sprijinul polițiștilor specializați în investigarea criminalității economice, al judiciariștilor din cadrul I.J.P. Prahova și al inspectori vamali din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Ploieşti, au fost depistate cinci tone de alcool și șase instalații artizanale care ar fi fost utilizate la fabricarea băuturilor.

Back To Top