Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

marsul pentru viata 2017Comisia municipală pentru avizarea întrunirilor publice din Ploieşti a aprobat, în şedinţa desfăşurată marţi, organizarea "Marşului pentru viaţă", eveniment ajuns în acest an la a cincea ediţie şi care îşi propune conştientizeze şi sensibilizeze populaţia şi autorităţile cu privire la situaţia persoanelor care suferă de sindromul Down.

Marşul din acest an se va desfăşura pe data de 24 martie, în intervalul orar 14.00-17.00, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Locale Ploieşti, instituţie reprezentată în această comisie municipală. Organizatorii, reprezentanţii Asociaţiei Sindrom Down Ploieşti, estimează că aproximativ 300 de persoane vor lua parte la acest marş, care se va desfăşura pe trotuar, pe traseul Gara de Sud - Bulevardul Independenţei - strada Goleşti - Piaţa Eroilor - Bulevardul Republicii - Piaţa Mihai Viteazul - Biserica Sfântul Vasile.

(foto: Facebook - Marsul pentru Viata Ploiesti)

Back To Top