Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Peste 20 de noi cazuri de rujeolă au fost confirmate în Prahova, în săptămâna 19 - 25 februarie, conform unei situații date publicității de Direcția Județeană de Sănătate Publică. Cei mai mulți pacienți sunt copii.

Potrivit raportării întocmite de DSP Prahova, în perioada menționată au existat două cazuri confirmate la copii cu vârste între 0 și 1 an, cinci la pacienți din grupa de vârstă 5 - 9 ani, trei la grupa de vârstă 10 - 14 ani, iar două la grupa de vârstă 15 - 19 ani.

Doi pacienți diagnosticați săptămâna trecută au între 25 și 29 de ani, iar unul  face parte din grupa de vârstă 30 - 34 de ani.

Potrivit autorităților prahovene, din fericire, până acum, în județ nu s-a înregistrat totuși niciun deces provocat de rujeolă. De asemenea, nu au fost raportate nici clustere în colectivități.

Vaccinarea este recomandată, în continuare, începând cu vârsta de nouă luni, în contextul epidemiei, deși conform schemei naționale de imunizare prima doză de ROR ar trebui administrată la un an.

A doua doză se administrează la copiii în vârstă de 5 ani.

Back To Top