Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

parc bucov zona lacConsiliul Local Ploieşti a aprobat, în această săptămână, studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru un obiectiv de investiţii care vizează modernizarea zonei de agrement din vecinătatea Parcului "Constantin Stere" de la Bucov şi inclusiv a lacului secat de aici. Proiectul, cu o valoare estimată la 810.000 lei, echivalentul a aproape 175.000 de euro, propune îndepărtarea vegetaţiei sălbatice crescute aici, reumplerea lacului prin captarea unui curs de apă şi reamenajarea plajei.

 

Variantă ptopusă prin studiul de fezabilitate vizează captarea de apă din surse de suprafaţă, prin crearea unui canal de aducţiune gravitaţional lung de circa 500 de metri care să preia apă din râul Teleajen. Până atunci, e nevoie de defrişarea lacului actual, decopertare şi compactare în zona de intrare a apei pentru corelarea cotelor de nivel, amplasarea de gabioane pentru a permite crearea noului canal, dar şi crearea unui stăvilar la intrarea în lac. De asemenea, la capătul opus este prevăzut un sistem de drenaj, prin care surplusul de apă din lac să să întoarcă în Teleajen.

Reamenajarea acestui lac, cu o suprafaţă de 10 hectare, ar crea, spun autorităţile, un nou punct de interes pentru vizitatori şi o zonă de agrement modernă, în completarea obiectivelor deja existente în zonă, respectiv parcul memorial, grădina zoologică, grădina botanică şi Casa Memorială "Constantin Stere".

 

Back To Top