Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

salina slanicLa o săptămână de la declanşarea unui protest spontan, angajaţii de la Salina Slănic au reluat zilele acestea activitatea, anunţă autorităţile prahovene, care precizează că salina a început deja livrarea de sare către operatorii de salubritate care veniseră aici pentru aprovizionare. Oamenii au stat în grevă mai multe zile, nemulţumiţi din cauza salariilor mizere şi a lipsei de investiţii făcute de către Societatea Naţională a Sării - SALROM, structură din subordinea Ministerului Economiei care administrează salina.

Protestul spontan a fost declanşat marţi, 20 februarie, când oamenii care erau la momentul respectiv în tură au sistat activitatea. În primă fază, ei au refuzat să mai iasă din subteran. Ulterior, au ieşit la suprafaţă, însă au continuat să protesteze în curtea unităţii. Timp de o săptămână, a fost blocată atât activitatea turistică la Mina Unirea, cât şi extragerea de sare, momentul protestului spontan fiind ales tocmai într-o perioadă de ninsori, în care multe firme de deszăpezire aveau nevoie să îşi completeze stocurile de material antiderapant, el venind, în plus, în acelaşi timp cu o grevă la salina din Turda, ceea ce a făcut ca sursele de sare disponibile să fie foarte puţine.

Angajaţii de la Salina Slănic au reclamat că au salarii extrem de mici în comparaţie cu munca grea, prestată în subteran, unii dintre ei fiind încadraţi cu salariul minim pe economie, chiar şi în ciuda vechimii. În plus, ei au solicitat şi investiţii din partea SALROM, reclamând că acestea au lipsit în ultimii ani şi că ei îşi desfăşoară activitatea în condiţii riscante. După o serie de discuţii purtate cu reprezentanţii SALROM şi cei ai Ministerului Economiei, părţile par să fi ajuns la un acord, iar autorităţile prahovene au anunţat că muncitorii au reluat activitatea.

Back To Top