Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Șase stații de monitorizare a calității aerului funcționează în Ploiești și în apropierea municipiului, iar în ultima vreme acestea au oferit dovezi alarmante ale poluării acestei zone. Și mai grav ar fi, însă, să aflăm că și aceste rezultate, așa rău cum arată ele, sunt varianta optimistă comparativ cu realitatea.

 

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a atras atenția, în repetate rânduri, asupra valorilor uriașe înregistrate de  stațiile de monitorizare a calității aerului, în zona Ploiești. Mai nou, însă, acesta a lansat un altfel de demers. Ca să se asigure că rezultatele reflectă într-adevăr realitatea și prezintă cu exactitate depășirile pentru diverși indicatori, acesta a solicitat autorităților informații despre starea echipamentelor utilizate pentru efectuarea măsurătorilor.

"Am cerut Agenției de Mediu o informare privind tipurile de echipamente utilizate pentru cele 6 stații și modul lor de mentenanță; modul de gestionare a situațiilor în care echipamentele dau erorile și datele neconfirmate de personalul de supraveghere", a anunțat Dan Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

Cele șase stații de monitorizare sunt amplasate în Ploiești (centru, cartierul Mihai Bravu, zona vest, zona Sud), Brazi și Blejoi.

Back To Top