Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Ca în fiecare an, la început de primăvară, mai multe zone din Ploiești au fost transformate în veritabile târguri pestrițe, unde comercianții de sezon încearcă să-și atragă clienții cu mărțișoare și alte daruri de oferit în această perioadă. Imaginea de ansamblu este, însă, mai degrabă dezolantă decât să inspire o perioadă de bucurie.

Zona Gării de Sud lasă mult de dorit, indiferent de zi sau perioada din an. Întotdeauna aici dai de tarabe și chioșcuri fel de fel, cu mărfuri mai de soi sau vai de ele. Lăsând deoparte marfa scoasă la vânzare, la capitolul estetic, nota pentru această parte importantă a orașului este una rușinoasă. Și scade considerabil în această perioadă, când trotuarele sunt umplute cu tarabe improvizate și felurite corturi din care comercianții de sezon îi îmbie pe trecători cu mărțișoare, zambile la celofan și mici cadouri de oferit celor dragi, de 1 și 8 Martie.

Iar în acest an parcă a fost mai rău ca oricând. Corturile, și așa ca vai de ele, au căpătat un aspect înfiorător după ce le-au fost adăugate bucăți de celofan, saci de plastic și alte astfel de "accesorii", menite să protejeze vânzătorii și marfa, deopotrivă, de ninsori și frigul demn de luna ianuarie.

Tabloul a devenit... de nedescris. Și asta în condițiile în care vorbim, practic, despre o poartă de intrare în Ploiești. Practic, de cum cobori din tren, nimerești în Gara de Sud, una care nu ne face deloc cinste, iar când scapi de imaginea de acolo te lovești de mai rău: tarabele "înfoliate".

"Dat fiind că zona comercială de la Gara de Sud din Ploiești suferă schimbări considerabile, pentru că tarabele improvizate și corturile montate în fața trecerilor de pietoni vor «găzdui» din această săptămână comercianții de mărțișoare, jucării și flori, până pe 8 martie inclusiv, am solicitat autorizațiile emise pentru montarea tarabelor și a corturilor. Sper să revin cât mai curând cu răspunsurile autorităților interpelate!", a anunțat, pe pagina sa de Facebook, deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, după ce a solicitat informații pe această temă Primăriei Ploiești.

Back To Top