Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Consiliul Local Rîfov și primarul Costin Cazanciuc l-au premiat pe Ștefan Stoica, elevul din localitate calificat la etapa națională a Olimpiadei de Electronică, Automatizări și Telecomunicații.

 

 

În prezent în clasa a XII-a, la Colegiul Național "Spiru Haret" din Ploiești, Ștefan Stoica a reușit, pentru a doua oară, să se califice la etapa națională a olimpiadei amintite, după ce, anul trecut, a obținut premiul pe județ și apoi pe țară. Pentru reușita sa, el a primit, din partea administrației locale, un laptop.

"Consiliul Local Rîfov, prin primar, l-a premiat pe elevul Stoica Ștefan din satul Palanca. Îl felicităm pentru locul I la etapa națională a Olimpiadei de Electronică, Automatizări, Telecomunicații ediția 2017 și pentru locul I pe județul Prahova, pe care l-a obținut miercuri, 28.02.2018, fiind calificat din nou pentru etapa națională. Totodată felicităm și părinții pentru realizările obținute de fiul lor!", a transmis conducerea Primăriei Rîfov pe pagina oficială a instituției.

Etapa națională va avea loc anul acesta în județul Buzău.

Back To Top