Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

ambasador germania vizita ploiestiAmbasadorul Republicii Federale Germania la Bucureşti, Cord Meier-Klodt, a făcut luni o vizită în Prahova, pentru discuţii cu autorităţile judeţene şi locale privind dezvoltarea relaţiilor dintre cele două state, cu un accent pe conceptul de învăţământ dual, unul relativ nou în ţara noastră, care prevede formarea, de la nivel de liceu, a unei forţe de muncă specializate în anumite domenii, prin investiţii făcute atât de stat, cât şi de companiile direct interesate de formarea muncitorilor.

 

Din partea autorităţilor din Prahova, la întrunirea de luni au participat prefectul Mădălina Lupea, administratorul public al judeţului, Fabioara Ionescu, şi viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea. De asemenea, la discuţiile din Palatul Administrativ a fost prezent şi ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, de altfel fost prefect de Prahova şi actual senator PSD.

"E.S. Domnul Ambasador a declarat ca această vizită are un caracter strategic, Germania fiind al doilea investitor străin în România, schimburile comerciale între cele două ţări reprezentând o cincime din totalul comerţului exterior naţional. Judeţul Prahova poate să reprezinte prin aşezare, infrastructură, mediu de afaceri, calificare a forţei de muncă si deschiderea autorităţilor, un pol de atragere pentru investiţii germane", se arată într-un comunicat al Prefecturii, în care se precizează că discuţiile au vizat "identificarea potenţialului de cooperare, la nivel economic, comercial şi instituţional între judeţul Prahova şi Republica Federală Germania".

"Am discutat despre oportunităţile pe care le oferă judeţul pentru potenţialii investitori, prezentând principalele avantaje, legate de dezvoltarea industrială, turismul montan, producţia viniviticolă, calificarea forţei de muncă, existenţa unei universităţi, existenţa a 11 parcuri industriale, poziţionarea geografică şi infrastructura de transport. Partea germană a pus accent pe încercarea de dezvoltare a învăţământului dual, pentru depăşirea deficitului de forţă de muncă calificată", ne-a declarat prefectul Mădălina Lupea.

Primul pas în privinţa învăţământului dual la Ploieşti ar putea fi făcut în această toamnă, viceprimarul Ganea anunţând că din anul şcolar 2018-2019 la Liceul "Anghel Saligny" urmează să apară un profil nou pentru industrie şi servicii.

După discuţiile din Palatul Administrativ, ambasadorul Germaniei în România a avut o şedinţă şi la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova.

Back To Top