Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

După ani, deja, în care s-a tot vorbit și demonstrat ce înseamnă încălcarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor, încă există operatori economici și instituții unde se înregistrează nereguli. implicit, sancțiunile vin pe bandă rulantă.

Reprezentanții ISU Prahova au prezentat, luni, bilanțul acțiunilor de control desfășurate în județ în săptămâna 5 - 9 martie. Este vorba despre 21 de verificări la operatori economici, instituţii şi unități administrativ teritoriale, pe parcursul cărora au fost depistate 162 încălcări ale normelor de apărare împotriva incendiilor şi protecţie civilă, dintre care 75 au fost înlăturate pe timpul desfășurări acestor acțiuni. Ca urmare a neregulilor constatate, personalul Inspecţiei de prevenire a aplicat un număr total de 162 de sancţiuni, cuprinzând 135 avertismente şi 27 amenzi, în cuantum de 146.000 lei, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență. rezultă o medie a amenzilor de aproape 5.500 de lei.

Cu ocazia controalelor, au fost organizate şi desfăşurate și 25 exerciţii în caz de incendiu, cu 725 participanți, precum și 31 instruiri cu personalul cu atribuţii în domeniul situaţiilor de urgenţă de la localităţi, operatori economici şi instituţii.

Foto ilustrație

Back To Top