Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Cei care vor avea drum prin centrul Ploieștiului vineri după-amiază au șanse să se trezească în mijlocul unui veritabil asalt. Jandarmeria prahova a programat, pentru 16 martie, un antrenament care s-ar putea dovedi o experiență interesantă pentru asistență.

Antrenamentul jandarmilor va începe vineri, la ora 14.00, și se va derula în zona Palatului Culturii. Acesta a fost programat în vederea executării, în perioada 27 – 29 martie 2018, a unui exercițiu combinat pe linia intervenției antiteroriste la obiectivele din competența Jandarmeriei Române ”Oleum 18”, a anunțat IJJ Prahova.

"În situaţia în care ploieştenii se vor afla în zonele desfăşurării exerciţiilor, le adresăm respectuos rugămintea de a nu se alarma, de a-şi păstra calmul şi de a respecta indicaţiile forţelor de ordine.  Vă rugăm să considerați acest antrenament oportun și util în scopul creșterii siguranței și protecției cetățenilor", au mai transmis reprezentanții IJJ Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

Back To Top