Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

autogara ploiesti sudO femeie din comuna prahoveană Puchenii Mari a sesizat vineri seară dispariţia de acasă a fetei sale în vârstă de 12 ani, povestind că minora a plecat la școală în cursul zilei, dar nu a mai revenit acasă. Sesizarea a fost depusă vineri, în jurul orei 20.30, la Secția de Poliție Rurala nr. 9 Puchenii Mari. Poliţiştii au început imediat căutările, iar sâmbătă la prânz au anunţat că fata a fost găsită, nevătămată.

Primele indicii primite de poliţişti au fost că fata ar fi fost văzută de câţiva martori vineri, în jurul prânzului, în zona autogării din Ploiești Sud, de unde ar fi plecat cu un microbuz pe ruta Ploiești-Bucuresti. Minora avea asupra sa două bagaje tip rucsac.

Sâmbătă, în jurul orei 12.00, ea a fost localizată, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, care au anunţat că vor veni mai târziu cu precizări suplimentare cu privire la acest caz.

Back To Top