Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

ploaie terentiala parbrizTraficul rutier pe Drumul Naţional 1, pe tronsonul din zona de nord a judeţului Prahova, se desfăşoară cu mare dificultate duminică dimineaţă. Pe lângă valorile de trafic uşor crescute pe Valea Prahovei faţă de cele dintr-o zi lucrătoare, sunt mari probleme din cauza precipitaţiilor puternice. Poliţia Rutieră a anunţat că la Sinaia, Buşteni şi Azuga plouă torenţial.

Din cauza precipitaţiilor abundente, vizibilitatea pe şosea este foarte scăzută. Pe partea carosabilă încă nu sunt indundaţii, dar pe DN 1 se circulă în condiţii grele, de ploaie torenţială, au confirmat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, într-un anunţ către presă făcut în jurul orei 9.00.

Judeţul Prahova se află, duminică, începând de la ora 8.00, sub cod galben de vreme rea, meteorologii anunţând o revenire bruscă a iernii în aproape toată ţara, caracterizată de scăderea temperaturii şi de precipitaţii puternice, de la ploi în prima parte a zilei şi până la lapoviţă şi ninsoare. Mai multe detalii pe această temă găsiţi AICI.

Back To Top