Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

O nouă ediție, a XIII-a, a concursului “Sinaia pe pârtie” va avea loc pe Valea Prahovei.

 

Competiția, devenită deja tradiţie în stațiunea prahoveană, este organizată de Primăria Orașului Sinaia alături de Clubul Sportiv Carpați și Gondola Sinaia. Aproximativ 270 de sinăieni se vor alinia la start, în cele două zile de concurs.

Concursul își propune, pe de-o parte, să pună în evidență facilitățile de care iubitorii sporturilor de iarnă dispun în stațiunea de pe Valea Prahovei, iar pe de altă parte să promoveze acest tip de activități în rândul localnicilor și turiștilor din toate categoriile de vârstă.  “Investițiile pe care le facem în infrastructura domeniul schiabil Sinaia sunt o parte foarte importantă a dezvoltării localității noastre, iar numărul mare de participanți la această competiție ne dovedește faptul că acestea aduc muntele mai aproape de localnici, dar și de turiști. De asemenea mă bucură faptul că, an de an, cluburile și școlile din oraș cresc noi generații de tineri iubitori ai schiului, un sport care ne reprezintă”, a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

La ediția din acest an, clasamentul va putea fi urmărit în tip real, pe Facebook -----> VEZI AICI

Concursul se va desfășura pe pârtia Valea  Soarelui cu mențiunea că, dacă vremea va fi nefavorabilă vineri, competiția se va muta pe Pârtia Nouă, rămânând valabile aceleași ore și ordine de start, cu posibile mici întârzieri care vor fi anunțate în timp util participanților.

Participanții beneficiază de transport gratuit la telegondolă și telescaun pe baza ecusonului de concurs.

Update - Competiția, programată să se deruleze pe 23 și 24 martie, a fost amânată, pe ultima sută de metri, din cauza condițiilor meteo. Consursul va avea loc pe 13 și 14 aprilie, au anunțat organizatorii, precizând că înscrierile făcute deja și ecusoanele emise rămân valabile.

Back To Top