Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Echipaje ale ISU Prahova și reprezentanți ai autorităţilor se află, joi dimineață, la barajul Paltinu, pentru un exercițiu de amploare care pregătește eventuala intervenție în cazul fisurării construcției, la un cutremur de magnitudine însemnată.

 

Exercițiul se derulează începând cu ora 10.00, cu forţe şi mijloace în teren, pentru antrenarea structurilor de intervenţie în vederea îndeplinirii misiunilor specifice din competenţă, în ipoteza producerii unui cutremur urmat de inundații la baraj. "Potrivit scenariului exercițiului, pe fondul producerii un cutremur de adâncime, cu epicentru în zona Vrancea, având o magnitudine de 6,1 pe scara Richter, s-a produs surparea versantului Estic al barajului Paltinu. Toate aceste aspecte au condus la atingerea unor valori maxime ale nivelului normal de retenţie al barajului. În scopul atenuării undelor de viitură şi pentru a evita atingerea unor valori limită de comportare a construcţiei, personalul barajului, pune în aplicare procedurile specifice de golire controlată a acestuia. Totodată, personalul de serviciu al construcţiei hidrotehnice începe evacuarea controlată a apei din baraj, ulterior ploturile barajului cedează. (...) Echipa pirotehnică va proceda la deblocarea albiei râului Doftana prin detonarea resturilor lemnoase și spargerea bucăților de gheață", au explicat reprezentanții ISU Prahova.

Potrivit estimărilor, unda de viitură creată astfel ar ajunge în municipiul Câmpina în aproximativ 60 minute. Zone inundabile ar fi și în satele Seciuri, Lunca Mare şi Plaiul Câmpinei, de unde, într-o astfel de situație, populația trebuie să se autoevacuzeze.  Planul este ca, la nevoie, sinistrații să fie relocați în căminul cultural din satul Plaiul Câmpinei.

Back To Top