Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

În jur de 150 de jandarmi sunt moblizați, de IJJ Prahova, în perioada 27 - 29 martie, la Ploiești, pentru o serie de exerciții pe linia intervenției antiteroriste, în cadrul "OLEUM 18".

O parte dintre activităţile cuprinse în scenariul "OLEUM 18" se va desfăşura în spaţiul public, așa că Jandarmeria Prahova a lansat un apel către populație, să nu intre în panică și să respecte indicațiile forțelor în ordine, în cazul în care se află în zonele vizate, la momentul parcurgerii exercițiilor.

Acestea se vor derula în zona pasajului subteran de la Palatul Culturii - marţi, 27 martie 2018, începând cu ora 09.00, la sediul Curţii de apel Ploieşti din str. Emil Zola, nr.4 - miercuri, 28 martie 2018, începând cu ora 14.00 și în incinta fostei Tabere de elevi situată în zona D.J. 100 D (Paulesti-D.N1) - joi, 29 martie 2018, începând cu ora 10.00.

"Pentru informarea corectă a populaţiei şi pentru evitarea oricăror incidente, dorim să subliniem încă o dată CARACTERUL DE EXERCIŢIU al activităţilor ce se vor desfăşura. În zilele următoare se vor desfăşura antrenamente în cele trei locaţii anterior amintite. În situaţia în care ploieştenii se vor afla în zonele de desfăşurare a exerciţiilor, le adresam respectuos rugămintea de a nu se alarmă, de a-şi păstra calmul şi de a respecta indicaţiile forţelor de ordine. Vă rugăm să consideraţi acest antrenament oportun şi util în scopul creşterii siguranţei şi protecţiei cetăţenilor", au transmis reprezentanții Jandarmeriei Prahova.

Potrivit IJJ Prahova, "scopul exerciţiului este de antrenare a componentelor Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului pentru gestionarea în comun a provocărilor determinate de intervenţia antiteroristă la obiectivele din competenta Jandarmeriei Romane, de perfecţionare şi testare a efectivelor de jandarmi. Se urmăreşte evaluarea modului de desfăşurare a tuturor activităţilor cuprinse în scenarii, din punct de vedere al organizării acestora, al etapelor parcurse de la luarea deciziilor, elaborarea documentelor necesare şi coordonarea forţelor din teren, până la modul de acţiune efectiv al forţelor de ordine publică participante, într-o situaţie cât mai aproape de realitate".

Foto: Jandarmeria Română

Back To Top