Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Proiectul de responsabilitate socială ”New Trees for New Life”, inițiat de Asociația Se Poate și susținut de Primăria și Consiliul Local Lipănești, intră în a doua etapă. O nouă acțiune de plantare va avea loc sâmbătă, pe 31 martie.

Acțiunea din acest weekend se va derula sub îndrumarea Direcției Silvice Prahova și a Romsilva. Și-au anunțat participarea reprezentanți ai administrației locale Lipănești, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, vice-președintele Consiliului Județean, Ludmila Sfârloagă, prefectul județului Prahova, Mădălina Lupea, senatorul Iulian Dumitrescu, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Prahova și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova. 

Cea mai mare forță o vor reprezenta, însă, voluntarii, din rândul locuitorilor comunei Lipănești și din partea mai multor companii, cei care au răspuns în număr mare și la acțiunea precedentă, organizată în toamna anului trecut. 300 de participanți au reușit, atunci, în numai 90 de minute, să planteze 15.000 de copaci, împădurind o suprafață de trei hectare (VEZI DETALII). Obiectivul Asociației Se Poate este ca prin două acțiuni de plantare - una în luna martie și una în luna noiembrie - să fie împădurită o suprafață de șase hectare.
Organizatorii au mai anunțat și că vineri, pe 30 martie 2018, unul dintre partenerii principali ai proiectului "New Trees for New Life", Leroy Merlin, alături de voluntari și de echipa Asociației Se Poate, vor susține o altă acțiune de plantare.
„Ne dorim ca prin intermediul acestui proiect, cetățenii din comuna Lipănești să devină mai solidari și să acorde o importanță majoră protejării mediului înconjurător, dar și să devină un exemplu pentru alți oameni. Noi credem că prin implicarea acestora în viața comunității, la acțiunile de plantare care vor fi realizate în cadrul proiectului, fiecare cetățean va înțelege care sunt avantajele pe care le oferă o pădure ecologică și tânără. Mai mult decât atât, fiecare voluntar va deveni promotor al unei mișcări de conștientizare ecologică, susținând protejarea mediului înconjurător”, a declarat Daniel Enăchescu, președintele Asociației Se Poate.
Proiectul ”New Trees for New Life” este implementat de Asociația Se Poate, cu sprijinul administrației comunei Lipănești, județul Prahova și în parteneriat cu Leroy Merlin, Michelin, OMV Petrom, Cabinetul de Avocatură Gruia Dufaut, Lagardere Travel Retail, Arte Mob International, UP România și Asociația Medicover.
”New Trees for New Life” este un proiect de responsabilitate socială, care a fost creat cu scopul de a crește gradul de conștientizare a comunităților cu privire la importanța protejării mediului înconjurător.

Back To Top