Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Exercițiul OLEUM 18 continuă, joi, cu cea de-a treia parte, care va avea loc în incinta fostei tabere de elevi de la Păulești.

 

Jandarmeria Prahova a anunțat că antrenamentul începe la ora 10.00, în fosta tabără din apropierea D.J. 100D (Păuleşti-DN1). În cadrul exercițiul de joi va fi simulat modul de acţiune a structurilor de jandarmi în situaţia unui atac asupra unui transport special. La antrenament vor participa structuri componente ale Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului din România, având drept scop dezvoltarea capacităţii de interoperabilitate şi intervenţie în sistem integrat, în cazul rezolvării unei situaţii concrete. "În situaţia în care cetăţenii se vor afla în zonele desfăşurării exerciţiilor, le adresăm respectuos rugămintea de a nu se alarma, de a-şi păstra calmul şi de a respecta indicaţiile forţelor de ordine", au transmis reprezentanții IJJ Prahova.

Potrivit sursei citate, la fața locului vor acționa mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești, Inspectoratului de Poliției al Județului Prahova, Inspectoratului pentru Situații de Urgența al Județului Prahova, Direcției Medicale a Ministerului Afacerilor Interne și Serviciului de Telecomunicaţii Speciale Prahova.

“OLEUM 18” este un exerciţiu de antrenament planificat, bazat pe scenarii adaptate după posibile situaţii reale, iar parte din activităţi, se vor desfăşura în spaţiul public, fără a afecta buna desfăşurare a activităţilor instituţionale sau cetăţeneşti şi fără a impune restricţii majore de circulaţie.

Primele două antrenamente s-au desfășurat în centrul Ploieștiului.

Foto: IJJ Prahova

Back To Top