Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

accident elicopter smurdUn grav accident rutier a avut loc vineri, în jurul orei 17.00, pe Drumul Naţional 72, la ieşirea din Ploieşti spre Târgovişte, în apropiere de Parcul Industrial. În coliziune au fost implicate două autoturisme, în care se aflau în total cinci persoane, respectiv trei adulţi şi doi copii. În urma impactului, o femeie în vârstă de 48 de ani a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale maşinii.

La faţa locului au ajuns rapid echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciul de Ambulanţă Prahova şi Inspecoratul de Poliţie. Femeia încarcerată a fost scoasă din maşină de lucrătorii ISU, ea suferind răni grave în urma accidentului. După ce i s-a acordat primul-ajutor la faţa locului, ea a fost preluată de un elicopter SMURD ajuns aici.

Alţi trei răniţi, doi copii şi un adult, au fost preluaţi de ambulanţele SAJ şi transportaţi de Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Ploieşti, potrivit informaţiilor oferite de ISU Prahova. A cincea persoană aflată în autoturisme, un bărbat de 48 de ani, a refuzat transportul la spital.

ISU Prahova a trimis la faţa locului o autospecială de lucru cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

Back To Top