Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Lucrările care au loc, în acest weekend, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe DN 1B, la Blejoi, impun restricții atât pe drumul național, cât și în traficul feroviar, pe ruta Ploiești - Măneciu.

Potrivit IJP Prahova, până duminică, la ora 20.00, traficul rutier este închis pe DN 1B, în comuna Blejoi, pentru efectuarea unor lucrări de reparații la trecerea la nivel cu calea ferată Ploiești – Măneciu. Poliția indică, drept rută ocolitoare, traseul DN 1A km 90+560 ( Boldeşti Scăeni -Pod Râul Teleajen)- DC 159- DN1B 11+500 (Bucov).
Pentru traficul feroviar pe relaţia Măneciu - Ploieşti Sud, călători vor fi preluaţi din staţia Blejoi de alte trenuri înscrise în circulaţie de operatorul privat de transport feroviar de călători, Transferoviar Călători, a anunțat CFR.
Compania a lansat un apel către șoferi și călătorii de pe ruta Ploiești - Măneciu. "Rugăm conducătorii auto să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, aceste măsuri având drept scop menținerea condițiilor optime și de siguranță în traficul rutier, în perioada de desfășurare a lucrărilor, iar călătorilor care folosesc serviciile feroviare le recomandăm să solicite informaţii despre orele de sosire sau de plecare a trenurilor în staţiile de cale ferată de unde achiziţionează biletele de călătorie", au transmis reprezentanții CFR.

Foto ilustrație

Back To Top