Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Veolia Energie Prahova a transmis, marți, o informare publică, anunțând că, din 10 aprilie, la Ploiești se încheie sezonul de încălzire 2017 - 2018.

 

Compania nu va mai furniza, de marți, 10 aprilie, agent termic pentru încălzirea locuințelor, fiind îndeplinite condițiile meteo pentru oprirea furnizării căldurii în sistem centralizat. "În acest context, de la această dată, toate echipamentele de producție ale Veolia Energie Prahova vor trece la schema de funcționare pentru perioada de vară, astfel încât să permită continuitatea alimentării cu apă caldă pentru toți clienții din Ploieşti. În perioada extrasezonului, Veolia Energie Prahova va derula lucrări de întreținere, reparații și modernizare pentru echipamentele de producție, transport și distribuție, în vederea creşterii randamentului global şi a eficienței energetice a sistemului centralizat din Municipiul Ploieşti. Compania rămâne la dispoziția clienților săi prin Centrul de Apel non-stop apelabil la numerele 0244 408 888 și 0 800 800 255, gratuit în rețeaua Telekom. De asemenea, date alternative de contact rămân: adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Biroul Relații Clienți din str. Gheorghe Doja nr. 154A", au transmis reprezentanții companiei.

Back To Top