Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

peturi confiscate politia locala ploiestiPoliţia Locală Ploieşti a făcut joi dimineaţă o nouă "captură" importantă de pet-uri, în contextul unui fenomen amplu în care zeci de persoane din municipiu fură deşeurile reciclabile de la ghenele din municipiu şi le duc la valorificat, încasând sume deloc de neglijat. Agenţii Poliţiei Locale au descoperit joi peste 500 de kilograme de recipiente din plastic, care au fost confiscate şi predate operatorului de salubritate.

Într-un comunicat de presă emis joi, instituţia anunţă că, pe lângă confiscarea pet-urilor descoperite, au fost găsite şi persoanele care sustrăseseră aceste deşeuri şi au fost sancţionate contravenţional.

"Polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au depistat în cursul dimineții de joi, 12.04.2018, peste 500 kg peturi depozitate ilegal pe domeniul public, în apropierea conductelor de termoficare din zona Podul Înalt. Deșeurile reciclabile, colectate în mod ilegal de pe platformele gospodărești, au fost ridicate de către lucrătorii operatorului de salubritate, iar zona a fost curățată. Totodată, au fost aplicate sancțiuni contravenționale, conform prevederilor legale în vigoare", se arată în comunicatul de presă.

Back To Top