Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

tanc rasturnat loloiascaUn tanc al Armatei Române, cel mai probabil un obuzier autopropulsat de 122 de milimetri, s-a desprins de pe trailerul pe care era transportat, incidentul ducând la blocarea traficului rutier, miercuri, în jurul orei 13.00. Poliţia Prahova a confirmat incidentul, precizând că, foarte probabil, vehiculul militar nu fusese prins corespunzător pe trailer. El a alunecat din poziţia în care stătea şi s-a lovit de o balustradă de pe marginea DN1B, drumul care asigură legătura între Ploieşti şi Buzău.

 

UPDATE: "Miercuri, 18 aprilie, în jurul orei 12.30, pe comunicația rutieră DN 1B, în zona localității Loloiasca, județul Prahova, un obuzier autopropulsat cal. 122 mm, aflat pe o platformă de transport, s-a desprins parțial din sistemul de ancorare. Vehiculul militar era transportat către Centrul 102 Mentenanță Bucov, pentru executarea unor lucrări de întreținere și reparații. Din primele date, incidentul s-a produs ca urmare a desprinderii din sudură a unui ochi de împerechere fixat pe blindaj. Ca urmare a balansului rezultat, blindatul a ieșit cu o șenilă în afara platformei, rămânând într-o poziție semisuspendată. În urma incidentului nu s-au înregistrat victime și nici alte pagube materiale. Militarii care asigurau transportul au acționat, conform procedurilor, pentru semnalarea incidentului în trafic și au anunțat autoritățile competente. La fața locului se va deplasa o comisie de cercetare administrativă numită de Comandantul Centrului 102 Mentenanță, pentru stabilirea circumstanțelor producerii acestui incident. Vor fi luate măsuri de repunere a blindatului pe platformă și transportarea acestuia către unitatea de reparații", au explicat reprezentanții MApN, într-un comunicat de presă.

UPDATE: Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au precizat că, în jurul orei 13.30, o macara a ajuns la faţa locului pentru repoziţionarea tancului. Pe durata efectuării manevrelor, traficul rutier a fost complet blocat pe Dn1B, după ce, anterior, timp de aproape o oră, se circulase cu restricţii în zonă, pe un singur fir.

Incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 12.30, în localitatea prahoveană Loloiasca.

"Pe DN1B, la kilometrul 30+500 de metri, în localitatea Loloiasca, judeţul Prahova, un tanc care se afla pe un trailer de armată s-a desprins din locul special amenajat, din cauza slabei asigurări a sistemului de fixare. Acesta a alunecat uşor către carosabil, o parte rămând în continuare în trailer. Traficul rutier este restricţionat pe sensul de mers Mizil-Ploieşti şi se circulă pe un singur fir, alternativ. Se aşteaptă o macara de armată pentru a-l repune la locul iniţial", se arată în mesajul transmis de reprezentanţii IJP Prahova în jurul orei 12.30.

Back To Top