Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

donare sangeCentrul Medical Lipăneşti va găzdui, luna viitoare, o campanie de donare de sânge.

 

Evenimentul va avea loc pe 10 mai, de la ora 9.00, potrivit unui anunț transmis prin intermediul rețelelor de socializare.

Acesta precizează că "pot dona doar persoanele cu vârsta de peste 18 ani" și precizează că "dincolo de aspectul umanitar, persoanele donatoare vor primi 7 tichete de masă, gratuit li se vor face analizele de bază iar persoanele care lucrează, vor primi o zi liberă de la serviciu".

Luna viitoare, la o dată care nu a fost deocamdată stabilită, va avea loc și o nouă acțiune de testare a leucemiei. Campania este a doua de acest fel derulată la Lipănești, după evenimentul din 19 aprilie, și se va adresa  doar copiilor de gimnaziu. La aceasta vor mai putea participa, suplimentar, doar copiii care nu au fost prezenți la testarea de săptămâna trecută, organizată de Primăria comunei Lipănești, în colaborare cu APOR, Școala Gimnazială Eroilor și Școala "Spirea Sorescu" Zamfira.

Back To Top