Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

colegiu sinaiaConducerea Colegiului "Mihail Cantacuzino" din Sinaia a anunțat primele măsuri în urma accidentului petrecut, în urmă cu o săptămână, în fața unității de învățământ, provocat de o elevă a școlii și care s-a soldat cu cinci victime, de asemenea din rândul liceenilor. De asemenea, a fost lansat un apel către tinerii care fac naveta la cursuri.

Într-o scrisoare deschisă, cadrele didactice din cadrul colegiului le atrag atenția elevilor că "fiecare privilegiu sau beneficiu atrage după sine și o responsabilitate. Dreptul de a obține un permis de conducere și folosirea unui autoturism sunt primii pasi către asumarea vieții de adult. Responsabilitățile care vin odată cu acestea vă sunt cunoscute și v-au fost testate de către cei care v-au acordat aceste drepturi. Deplasarea de la și către colegiu ar trebui să facă parte din procesul vostru de învățare continuă. Colegiul nostru încurajează un stil de viață sănătos iar folosirea oricărui mijloc nepoluant care să vă asigure deconectarea de la orele de curs este necesară. De exemplu, aveți la dispoziție spații special amenajate pentru biciclete. Totodată, deplasarea prin aerul curat de munte este un factor benefic".

Conducerea unității de învățământ a anunțat, pe aceeași cale, că "pentru aceia care sunteți NEVOIȚI să folosiți un mijloc auto pentru accesul la cursurile colegiului nostru, iar mașina trebuie să rămână pe durata cursurilor în proximitatea colegiului, pe termen scurt, vă rugăm să găsiți locurile regulamentare de parcare. Pe termen lung, am identificat soluții pentru crearea unor locuri de parcare special amenajate, destinate numai vouă, astfel încât și mașinile pe care le conduceți să fie în siguranță".

Mesajul se încheie cu un apel către liceeni: "Evenimentul care a condus la luarea acestor măsuri ne obligă să vedem dincolo de practicile pe care le folosim. Lecția de ieri nu este despre cum să conduci o mașină, ci despre cum ne conducem unii pe ceilalți înspre o comunitate cu oameni mai buni. Ne dorim ca fiecare dintre voi să devină un «conducător» al solidarității, al acțiunii responsabile în momente de criză și al nediscriminării. Nu uitați că fiecare are povestea lui necunoscută de ceilalți. Valoarea colegiului nostru este dată de suma valorilor fiecăruia dintre voi. Să ne vedem cu toții în siguranță la ore"!

Cinci elevi au fost răniți, una dintre victime având nevoie de internare, după ce o tânără care își luase permisul doar de o săptămână a intrat cu mașina în plin într-un grup de liceeni, încercând să evite impactul cu autoturisme care veneau din sens opus (VEZI DETALII).

Back To Top